FOGLALJON HELYET, és csatlakozzon a következő évi GLS konferencia résztvevőihez! Az előregisztráció lezárult, de 2018 tavaszán indul a jegyértékesítés. Addig is tudjon meg mindent a konferenciáról és az előadókról!

További információ

Hírlevél feliratkozás

A KONFERENCIÁT AJÁNLJÁK

Örömmel tölt el bennünket, hogy az elmúlt két év alatt közel 1.000 vezető vett részt a magyarországi GLS konferenciákon. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány ajánlást a résztvevők visszajelzéseiből.

Kész vagyok egyenlőségjelet tenni a vezetés és a felelősségvállalás fogalmai közé. Végső soron a vezetés nem más, mint felelősségvállalás a ránk bízottakért, legyenek azok emberi kapcsolatok, természeti kincsek, anyagi javak, lehetőségek vagy gondolatok.

Fordítva is igaz: aki felelősséget vállal, az előbb-utóbb döntéseket hoz és vezet. Teheti ezt külügyminiszterként, lelkészként, kórházigazgatóként, előadó-művészként, mérnökként, cégvezetőként vagy szülőként. Nem ismerek olyan embert a környezetemben, akinek ne lenne felelősség a vállán – ha nem más, hát felelősség saját életének irányításáért.

Ennek alapján jelenthetem ki, hogy olyan embert sem ismerek, akinek ne lenne hasznos és építő a tökéletes Jézus Krisztust követő, kiemelkedő vezetők gondolatainak meghallgatása. A GLS erre ad lehetőséget. Éljünk vele!

ILLÉSSY JÁNOS – ügyvezető, Lebona kft.

ILLÉSSY JÁNOS – ügyvezető, Lebona kft.

A vezető legfontosabb ismérvei közé kell, hogy tartozzon, hogy tudja: mindig lehet és kell is jobban végezni a teendőit.

Időnként mélyen átérzem a felelősségét annak, hogy mi múlhat a döntéseimen. Fontosnak tartom, hogy alázattal megvizsgáljunk mindent és taníthatóak legyünk mi magunk is. Folyamatosan fejlődnünk kell, nyitottnak lenni, hiszen a világ is folyamatosan változik körülöttünk, és nekünk bizonyos mértékben alkalmazkodnunk kell ehhez. Nem mindegy azonban, hogy milyen mértékben. Hiszen a változások mellett, vannak olyan örökérvényű dolgok, amikhez ragaszkodnunk kell, mert ha ezekről megfeledkezünk könnyen kicsúszhat a talaj a lábunk alól. A legfőbb mérce számomra – nem csak vezetőként, hanem keresztényként is – a Szentírás.

Szívesen tanulok olyan személyektől, aki a vezetés területén sokat tapasztaltak, bölcs hozzáállással kezelik és tanítják ezt a témát, mindeközben ragaszkodnak a bibliai értékrendhez. Kíváncsian várom a következő ilyen lehetőséget, a GLS Konferenciát.

LÁSZLÓ VIKTOR – az Ez az a nap! Szervezőiroda vezetője, az Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) alelnöke

LÁSZLÓ VIKTOR – az Ez az a nap! Szervezőiroda vezetője, az Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) alelnöke

Nincs nagyszerűbb vezetői útmutatás, mint amit a Szentírásban olvashatunk. Igazából mindannyian vezetők vagyunk, legyen az a család, a munkahely, a gyülekezet, az Egyház, vagy akár a társadalmi és politikai élet különböző szintjei, ahol Isten kijelölte a helyünket, ahol a szolgálatunkat szeretnénk hűséggel betölteni. Hogy jó vezetők legyünk, a Bibliát kell a kezünkbe venni és a Szentlélek vezetését kell kérni.

A GLS világmozgalom ebben mutat gyakorlati példát, hogy tekintélyes vezetők mondják el saját tapasztalataikat, meggyőző személyes életpéldákat felidézve és ezzel másokat bátorítva.

Személy szerint én is sokat nyertem ezekből az előadásokból. Szeretettel ajánlom másoknak is, hogy kapcsolódjanak be bárhol is éljenek az országban, vagy széles e világon. Erre is vonatkozik Jézus misszió parancsa: ‘Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népeket…’ (Máté 28:19)

DR. MÉSZÁROS KÁLMÁN – a Magyarországi Baptista Egyház (MBE) korábbi elnöke és a Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) alelnöke

DR. MÉSZÁROS KÁLMÁN – a Magyarországi Baptista Egyház (MBE) korábbi elnöke és a Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) alelnöke

Harminc éve gyülekezeti pásztorként és húsz éve egyházi vezetőként szolgálok. Sok-sok vezetői tapasztalatom van, de ahogy az évek telnek egyre inkább látom, hogy mennyi mindent nem tudok még.

Ezért mindig örömmel ragadom meg az alkalmakat, ahol olyan emberektől tanulhatok akik a vezetéselméletben a legújabb ismeretekkel rendelkeznek, ugyankor nagy gyakorlatuk is van. Erre a GLS Nemzetközi Vezetői Csúcskonferencia egy páratlan lehetőség, hiszen világhírű vezetőket hallhatunk egy konferencián előadni.

Ajánlom ezt a konferenciát azoknak, akik nem régen lettek vezetők és azoknak, akik hozzám hasonlóan úgy érzik, soha nem tanulhatnak eleget a vezetésről.

PATAKY ALBERT – elnök, Magyar Pünkösdi Egyház Evangéliumi Szabadegyházak Szövetsége

PATAKY ALBERT – elnök, Magyar Pünkösdi Egyház Evangéliumi Szabadegyházak Szövetsége

„Vezess ott, ahol vagy!” ez a GLS Nemzetközi Vezetői Csúcskonferencia jelmondata. De „Akitől csak lehet, és ahonnan csak lehet (tehát a világ minden tájáról) tanuld a vezetés művészetét!” –folytathatnánk a jelmondatot, hiszen a tanulás szélesebb horizontja új távlatokat nyit vezetői munkád és az általad vezetett közösség előtt egyaránt.

Ehhez nyújt egyedülálló lehetőséget a GLS Nemzetközi Vezetői Csúcskonferencia, amely a világ számos országából vonultat fel előadókat. Ők egyházi közösségek, vállalkozások, szociális és egészségügyi intézmények sikeres vezetői. Közös jellemzőjük az, hogy a Biblia értékeire építve váltak eredményes vezetővé. Hogyan? Érdemes meghallgatni tőlük.

DR. PULAY GYULA – főigazgató, Állami Számvevőszék Kutató Intézete

DR. PULAY GYULA – főigazgató, Állami Számvevőszék Kutató Intézete

Vezetőnek lenni olyan küldetés, amely messze túlmutat az üzleti célok megvalósításán.

A legsikeresebb vezetők feladata, hogy ne csak szakmai, hanem erkölcsi példát is mutassanak, olyan mintaként szolgáljanak vállalaton belül és kívül, amelyet érdemes követni.

Csak hitelesen, teljes odaadással lehet igazán lendületet adni egy szervezetnek, elérni, hogy emberek csoportjából igazi, egy közös cél érdekében tenni akaró közösség legyen. A munka során nem kell félni az érzelmektől, ha azok előre visznek.

Fontos, hogy mindenki hite és meggyőződése alapján állítsa fel és valósítsa meg prioritásait, így biztosítva, hogy önazonosan és meggyőzően tudja képviselni a rá bízott feladatot. A GLS ebben fogja segíteni az elkötelezett fiatal vezetőket.

DR. SZABÓ LÁSZLÓ – parlamenti államtitkár, miniszter-helyettes

DR. SZABÓ LÁSZLÓ – parlamenti államtitkár, miniszter-helyettes

Az emberi, tiszteletre méltó vezetői tanácsokat meghaladóan, ez a konferencia magának Isten Igéjének és Lelkének vezetői szándékára, lehetőségére és feltételeire mutat rá a keresztyén emberek életében.

A vezetés kapcsán hajlamosak vagyunk csupán kiemelt beosztásokban és élethelyzetekben gondolkodni, de a Lélek igénye, tanítása és irányítása mindenkit meg akar ragadni. Ez a nagy jelentőségű rendezvény éppen ezért a vezetői felelősségünk teljes skáláját lefedi, a családi körtől a legmagasabb beosztásig. Azonos nemzetközi konferenciai tapasztalatom jegyében is biztatok minden Testvérünket az alkalmon való résztvételre.

DR. H.C. SZABÓ DÁNIEL – elnök, Magyar Evangéliumi Aliansz tb. Magyar Református Presbiteri Szövetség

DR. H.C. SZABÓ DÁNIEL – elnök, Magyar Evangéliumi Aliansz tb. Magyar Református Presbiteri Szövetség

„A jó pap holtig tanul.” Ismerjük ezt a mondást. Teljesen igaz, érdemes alkalmazni.Ajánlom az októberi GLS konferenciát minden felelősséget viselő vezetőnek. Sokan úgy gondolják, hogy elégséges az elhivatottság a szolgálathoz, munkához.

A Szentírásban ezt olvassuk: „… hitetekhez ragasszatok igaz emberséget, az igaz emberséghez tudást…” (2 Péter 1:5).

Erre most lehetőség nyílik. Világszerte elismert, kipróbált szakembereket ismerhetünk meg és hallgathatunk ezen a találkozón. Néhány évvel ezelőtt részt vettem Németországban egy hasonló hétvégén. Mély benyomást tett rám. Csak ajánlani tudom másoknak is.

SZEVERÉNYI JÁNOS – missziói lelkész, Magyarországi Evangélikus Egyház

SZEVERÉNYI JÁNOS – missziói lelkész, Magyarországi Evangélikus Egyház

PARTNEREK ÉS TÁMOGATÓK

Köszönettel tartozunk partner szervezeteinknek és támogatóinknak, akik segítsége nélkül az idei konferencia sem jöhetne létre.

{"slides_column":"6","slides_scroll":"1","dots":"false","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"false"}