Minél nagyobb az Istenünk, annál nagyobb az örökségünk Christine Caine

Minél nagyobb az Istenünk, annál nagyobb az örökségünk Christine Caine

Az örökség az, amit egy személy maga után hagy, ami alapján emlékeznek majd rá. Ez több, mint egy személy szakmai hagyatéka, a sikereinek vagy tévedéseinek az emlékezete. Az örökség azokra az elvekre való emlékezés, amelyek a személy egész életét irányították.

A igazság az, hogy minden egyes ember hagy maga után valamiféle örökséget amikor távozik egy időszak végén vagy akár az élete végén.

Hiszem, hogy a következő generációra hagyott örökség minőségét közvetlenül az határozza meg, hogy mennyire gondoljuk hatalmasnak Istent.

Ha úgy döntünk, hogy olyan életet akarunk élni, amely túlmutat önmagunkon és a jelenen, akkor azt demonstráljuk, hogy van Valaki nagy és hatalmas, Aki méltó arra, hogy Érte éljünk és odaadjuk az életünket Neki. Más szavakkal: minél többet jelent Isten számunkra, annál nagyobb a hagyatékunk.

Mennyire hatalmasnak hiszed Istent?

 „Mert amennyivel magasabb az ég a földnél, annyival magasabbak az én utaim a ti utaitoknál, és az én gondolataim a ti gondolataitoknál.” (Ézsaiás 55:9)

 

Christine Caine ausztrál születésű, görög felmenőkkel rendelkező, Jézust követő aktivista, író és előadó. Elsődleges célja, hogy Jézus utolsó parancsolatát képviselje az életében, ezért mindent megtesz az elveszettek megmeneküléséért és a helyi valamint a globális gyülekezet felépítéséért. Christine férjével alapított egy emberkereskedelem elleni szervezetet, a The 21 Campaign-t és a Propel Women-t, melynek a célja, a nők elhívásának, céltudatosságának és lehetőségeinek képviselete. Legutóbbi könyve azUnashamed: Drop the Baggage, Pick Up Your Freedom, Fulfill Your Destiny” (magyarul nem jelent meg, ford: Szégyentelen: Dobd el a poggyászt, kapd fel a szabadságod és teljesítsd be a sorsodat). Ez az írás eredetileg Christine blogjában jelent meg.